2013....

tahun baru....azam ???

malas la nak berazam...sebab aku tak de mood nak tanam azam ekekeke

untuk wahida...

bila baca entry dia pasal 25 tentang saya terus semangat nak wat entry utk wahida sbb kan point no 16 ....klik sini kalau nak baca.

16) saya peminat tegar actress Rita Rudaini...sgt2 suka dia sejak dulu lagi...pada saya dia cantik, natural beauty, tak perlu mekap tebal2, body pun cantik...x mcm ada anak dua...lakonan dia pun best...x sabar nak tunggu drama Sehangat Asmara...saya harap yg terbaik utk rumahtangga dia...

persamaan....

aku dulu peminat rita masa zaman uitm...rasa rita lawa gile...keaslian wajah melayu dia tu wallaaa cung nyee.....

ye x make up pon cunggggggg

kurus tinggi perfectto!

dan.....

dia shooting 1-2 scene drama Sehangat Asmara tu kat library aku...so wahida, nantikan kemunculan aku waakakakkakaa... *perasan!

untuk tatapan.....

tu je pon ekekekekkee

salam tahun baru!!!! (^_^)

Comments

  1. Apa? Rita berlakon kat library ko????? Huwaaaaaaa...nape x ckp?
    Boleh aku singgah library ko...teringin giler weh nak bergambar ngan dia....

    Jeles aku tgk ko dpt bergambar dgn dia weh....dia lawa kan...

    Mcm mana dia kat luar? Baik x? Mesra x? Mesti dia x sombong kan nok....

    ReplyDelete
  2. last minit tau...tgk2 bos aku forward email kata ada shooting kat tempt aku :D

    dia cun giler...kurus..tinggi...cantik la senang kata....

    dia biasa je...xde la peramah byk ckp sgt...kt ckp dia ckp...pastu sementara tunggu turn dia nk shooting, dia layan hp je

    kebetulan aku baca entry ko tu arini, semalam nye aku posing dgn rita... :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz