testing

Saturday, June 9, 2012

Jalan-jalan Isi Perut : Sup Ani Utara, Medan Mara


dulu port makan kat medan mara ni tak la secantik sekarang...siap ada air mencurah2 lagi kat tepi tu :D

antara tarikan kat sini adalah Satay Hj. Samuri, lauk campur, western dan Sup Ani Utara.....

dari zaman study kat shah alam aku dah gilakn sup ni!sedapppppppppppp.......

  

dan setiap kali makan, nasi + sup ayam mesti aku order...sambal belacan pedas giler...menu2 lain tok se kat tekak aku ekeke....


kalau nak sup, macm2 jenis ada...behun sup ni mak pui order...kami up dengan satay...saje  nak makan banyak muahahaha.....

tapi kan...masa kedai sup utara kat plaza alam sentral ni dulu, sup dia super duper sedap...tapi bila dah byk branch dah jadi x sedap...lagi2 branch Danau Kota n Prima Sri Gombak...nape eh service lain2...seyes sup dia x byk serbuk...

bagi aku Sup Ani Utara medan mara ni still capai piwaian lagi.... :D

pada yang minat sup-sup ni, sila la....aku nak trk sup klasik...ateh kata terangkat :D

2 comments:

  1. banyak kali lalu je kat kedai tu kalau turun KL..tak pernah pula nak singgah,sebab rasa macam mahal je...mahal tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai umiarisa

      Rege ok.nasi n sup ayam rm5.50.behun sup rm4.50.ok x

      Delete