Tempat menarik di Malaysia...

tahun ni aku try nak jejak kasih kat 4 tempat ni...rindu laaaaaaaaaaaa...lama x g huhu

1) Pulau Pangkor


last aku g 2008...dengan miza, ecah n mimi...
skang ni mimi n ecah dah kawen...bila nak repeat g pangkor lg ni muahaha


2) Cameron Highland



last aku g 2008...dah lupa cmne rasa strawberi sebenar ekeke



3) Ipoh Perak




last jejak kaki ke Ipoh 2003...orang mesti kata ipoh tak de pape...tapi saje nak singgah jalan2...nak g gua tempurung...sambil2 tgk kelli castle kat bt gajah... :D



4) Cherating, Kuantan



2007 aku last g kuantan...maka kene redah gak ni!

kalau dapat 4 tempat ni nak g...tapi adda 1 tempat x pernh lagi aku pergi....


COLMAR BUKIT TINGGI

sedihkan x pernah jejak lagi...semua yg g kata x best...xkira la janji aku nak g gak...nak tgk
sendiri bangunan tu...nak masuk taman jepun tu semua :D

jom korang...kt pergi cuti-cuti malaysia...asyik g tempat orang je ehhee

Comments

  1. tempat 1 ngan 4 kite tak penah jejak lagi ! hahaha !

    ipoh penah jejak.. kelli's castle tak penah singgah.. ahahaha..

    ReplyDelete
  2. cik adek manes,
    xpe...slow jejak...
    jom kite wat trip ipoh nak x?

    ReplyDelete
  3. nak ! nak !

    bile tue..??

    trip taman negara harituh jdi tak..??

    ReplyDelete
  4. trip ipoh tu bukan la semata ke ipoh
    nak singgah kawasan sekitarnye...
    :D

    kita g weekend je kan...mau?

    ReplyDelete
  5. pi ar colmar tu..siyes ko akan nyesal~!

    apatah lagi nak memanjat ke taman jepun tu..
    tobat ko xnak naik nyer..hahaha~!

    ReplyDelete
  6. muahhahhhaa...ye ke beb?

    aku baru nk g colmar tu tau...nk tgk sendiri :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz