testing

Wednesday, February 8, 2012

Cuti Panjang Aku Duduk KL je...

cuti-cuti buka FB ramai up status...

ada yang ke utara - selatan...
sepupu aku ke pantai timur..wat trip kuantan-kelantan-terengganu...
ada yang naik cameron
ada balik kampung...
ada g obersea...(yang ni utk cool hehe)


aku???
cuti panjang lepak KL je
aritu cuti CNY pon dok KL gak...
memang cuti panjang dok umah leh mati kutu dok layan tv je ekekek

so, aku ajak la mak pui kuar...saje nak buang duit..ada duit simpan dalam bank rugi plak hahahaha

aku pickup pui kat lrt star sentul...then shoot ke masjid jamek...sbb aku drive + aku ni bab parking sgt berkira, moh la kt parking kat Capsquare :D


nampak x rate dia bape??? rm3 per entry muahahaha...sbb tu aku bawa kete...kalo rm8++ rela aku naik bas ekekke

tapi..tapi..aku bayar semalam rm2 je... :D

parking kete kat capsquare, terus la berjalan kaki ke Sogo...konon-konon nak tengok tapi dah terbeli kasut...arghhh ni semua mak pui punya pasal.tension guey tau!

dia cucuk aku suruh beli itu la ini la, aku beli la gak....sbb dah mabuk kuar duit beli kasut, terus aku rasa lapar....g isi perut kat McD...


time kami sampai lengang je...elok dah nak habis makan tu penuh orang..terus la chow ke masjid jamek....sambung buang duit lagi hehehe

misi aku nak cari ole2 utk org settle...mak pui plak terbang duit beli kain pasang polkadot n english cotton.... + tudung awning...

elok nak blah dari situ, aku plak terpengaruh dengan blouse rm25..ciss..ciss...melayang duit lagi!!!!

pastu terus la ajak mak pui balik..walaupan masih siang lagi, tp malas nak berjalan2 dah haahha....dok lepak minum kat starbuks capsquare jap...ambik nafas sambil tgk2 barang pe yg di beli td :p


aku je x tukar2 hp lg ni...ekeke

tgh lepak2 sambil aku online pakai iphone dia, dtg 1 idea nak g satu tempat ni hahaha..sengal betol..kalo KKS tau mesti kata kami merapu...tapi kami redah gak...sampai sana terus patah balik KL semula....

memang sengal! eekekke

so total kerugian aku arini rm 100++...kalo lepak rumah mesti duit x berusik kan kan kan....

tu je kisah cuti panjang aku...tunggu kawan2 update blog..nak baca cuti2 orang plak :D

tata....



5 comments:

  1. Sama lah kita. cuti panjang ni duduk dirumah aja. :)

    ReplyDelete
  2. wah banyak total kerugian tu..ahahahaahah

    ReplyDelete
  3. DG,
    rasa dah lepak kat rumah malas nak kuar :D

    kuepelita,
    muahahahaa....terus ambik calculator wat kira2 hehehe

    ReplyDelete
  4. kalau gitu baik duk rumah cam iklan untuk rancangan islam itu indah (indopek) lebih kurang giniler kalau tidak ada rancangan nak beli barang jangan cuba2 nak keluar...

    ReplyDelete
  5. peh ! muroh kot parking !

    kite coti cine takde mane gaks kot.. ahahaha.. tau asal kua musti berlaku aksi duwet terbang !

    ReplyDelete