Syawal 2014 - Fara kawen!

Assalamualaikum......

Arini aku ada masa terluang sikit...ye la last week serabut otak kan....kali ni dah reda saje la aku jengah blog ni....jahat kan...update blog time keje kuikuikui

kalo nak aku update memalam, memang bercinta le!

minggu kedua Syawal, fara -- kawan lepak kat kampung a.k.a ahli adinda selamat kawen....ni menunjukkan aku sebagai ketua kumpulan still mengekalkan status SINGLE...sentap ok...sentapppp!!!

nikah lepas asar hari jumaat :)
p/s: cilok kat fb

asalnya diorang ni geng 4 orang....ecah-fara-hajar-ila (sepupu aku)...tapi bila ila kawen, aku tak de kawan dah....so deme ajak la join sekali kan.....tu yg aku masuk group diorang tu...

tup tup...ecah kawen...hajar pon kawen....dah tinggal aku n fara je...tahun ni fara plak kawen....wawawa

bak kata husband ecah--> ketua kumpulan biasanya kawen last.... nyampah! ehhe

ila n dik ya.....

sempat la snap pic dengan pengantin...tu pon fara pejam mata....nyampah.....


sempat tgk deme bersanding + ktrang pon memposing, then terus g makan dulu...sat lagi snap dengan pengantin....


bejaya gak panggil pengantin suruh tengok camera hehehe


ktrang makan dulu......

 baisss yang ngade2...geyam acik emy tau

 
 jumpa junior --lin (tudung turqois) 
semua pegang anak...aku pon x terkecuali hehehe

 manja acik emy ni.....

sebelum balik posing ramai2.....

 ahli adinda....
ecah je tak de dalam pic sebab dia tak datang pon....
tgh berpantang :)

untuk fara & suami, selamat pengantin baru..cepat2 buat anak....kawan2 smua dah anak 2 ekekeke

sedih weii aku balik kg raya nanti tak de sape la kawan aku nak ajak beraya...alamat tak balik kg la pasni hahahaha

diakhiri dengan pic ni

bais tetap nak pegang tangan aku....hehe
time2 ni la kipas nak hala ke aku watkan aku nampak............................
hehehhehe

dan si bam bam dik ya......


fara..........selamat pengantin baru!!!!! (^_^)

Comments

  1. Selamat pengantin baru buat Fara...in sha Allah x lama dh tu turn Emy pulak..JM dh dapat rasa..x lama dh tu :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

#Sembang Orang Bujang : Perodua Axia vs Proton Iriz