testing

Thursday, July 23, 2009

Jakarta-Hotel Penginapan

utk trip kali ni, aku malas nk ceta day-by-day...xde pe yg best....makan-shopping-makan lg-shopping lg....hehhee....aku nk review pe ktrang wat kat sana...utk rujukan akan datang :)

1st story mory kite ceta pasal hotel yer :)

kat Jakarta ktrang menginap di Hotel N1...(dr kat KL lg aku dok panggil h1n1 hehehe)...xde website yg khusus...aku just baca blog org jer...n tgk komen2 kata ok...so kite redah...booking pon senang...call jer...hotel ni ada bilik standard jer....sama ada nk twin sharing atau queen bed....harga untuk satu malam rm80....murah kan..?tu harga termasuk breakfast utk 2 org...yg lagi best lokasi hotel dekat dgn pusat shopping Tanah Abang...kalo nk g jalan kaki pon boleh, atau nak naik angkutan atau teksi....so tgk bilik dia lak :)




 


so kalo berminat, sila call hotel N1 +6202153653908/09

No comments:

Post a Comment