Whats'up 2018!


percaya tak aku stuck lagi kat 2017 kah kah kah

sweet sangat ke 2017 tu sampai tak mo move on. Tak la.. masih rasa sweet sweet 2017. tak puas nikmati dah kene kedepan lagi.

nampak naw lambat move on kah kah kah..

2018... tak de dah azam serius macam dulu. just go with flow. ada benda kene settlekan sebelum dec 2018. pegang yang tu je. doa nya semoga smua urusan Allah permudahkan. Amin.

last day aritu, ktrng hang out. Jalan-jalan cuci mata pastu shopping sikit dan makan. ktrang jarang hangout weekends sebab memasing bz. bulan 12 berlalu macam tu je. sebab terlampau bz sampai sakit ok muahahahha

so.. lepas bergabung, breakfast dulu. layan McD dulu. Sejak mocha di upkan kasi femes, aku dah tak layan kopi mahal. memang beli kopi McD je sebab rasa dia macam kopi mahal. cer try ekeke....feveret op kos hot mochaaaaa

tapi pagi tu layan cappuccino latte


1st point ktrng cuci mata kat Nealofar Hijab, TTDI. butik baru. semua pon cantik cantik :)

habis memasing ingat aku dah slim wakakakaka.
teknik posing depan cermin kene paduuuu

sebab memang dah plan nak rembat 1 tudung lofah, pilih2 terus beli aje. don't waste time dear hihi

bawal shawl....miahmiahmiah

 as tak dapat join sebab tak sihat :(

singgah Amway PJ sat. member nak ambik barang then terus shoot ke Mitsui Outlet Park KLIA. suka beno shopping sini. tapi make sure setahun sekali je la eh.

berjaya aku rembat triumph ehem ehem hahaa, baju selai, perfume sebotol.. balik saje beli coklat Beryls. tu je pon. yang lain tak de kene dengan citarasa. nak gak beli beg 1, tapi pikir beg yang ada pon elok lagi. usah membazir :D


happy....yeayy

sebelum balik, ajak diorang singgah cafe Dato Fazly.. Suka Sucre Bistro. gara-gara selera tengok red velvet pastu alif satar plak yang bake kan. jom la lepak sini. hakikatnya ini semua poyo hihi

misi utama....dap dap dap...


daging masak lemak cili api with pasta. not bad. layan gak la. cuma satu je,
pasta dia sejuk. rasanya kene celur sikit dalam air panas. ntah haha



salted egg cream apa ntah with pasta. pon layan. miza kata sedap
tapi ada lagi lebih sedap. haha...yg pasti licin ktrang kerjakan hihi

saje up dua kali ekekeke


Overall, not bad kalau  nak try. harga standard cafe. rasa ok. banyak gak menu dia cuma dulu baca ada pizza. now pizza dah tak de. total ktrang aritu RM 74. 




 akhir sekali, pic kami muka toya. dah malam kan, tak lalu nak posing lagi hihihi



 ok sampai sini dulu. nanti update lagi ok.

thank you 2017. let's rock 2018!


Comments

  1. Salam owner blog Aldyst. Mohon update Blog List puan dengan blog saya. Saya dah masukkan blog Aldyst kat blog list Rahsia Melancong.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Summary Percutian budget ke Koh Lipe, Thailand

Jalan-jalan Cari Makan di Teluk Intan

Cuti-cuti Janda Baik : Rimbun@ Janda Baik Chalet dan Sup Meletop WAJIB cuba!