testing

Monday, October 3, 2016

Jalan-jalan Ikea, Cheras

Salam Monday Bluessssssssssss

Hihihi...Mana ada monday blues kan. Arini cuti lagi. Happy dapat lepak kat kampung. Sekarang ni selalu gak balik kampung :)

Sejak Ikea buka cawangan dia kat Cheras, ktrang tak sampai lagi. So dah zikir banyak kali nak pergi, jom la kita ke Ikea.

Parking banyak. Happy plak rasa haha... Sampai-sampai terus makan dulu sebab lapaarrrr.....

 makan simple gini pon terbang rm104. senang betol duit habis kan hahahha

Lepas makan, ktrang solat asar siap-siap. satu je la surau kecik, telekung plak ada 3-4 pasang je. orang ramai kene tunggu. nak mudah, bawa telekung sendiri ye

Masuk dalam, ktrang habiskan masa dengan bergambar je...tak de usha apa-apa pon...bergambar je hehehe

 us

 cermin plak


 lawa dapo


acah-acah comel la hahahha


 seronok betollllllllllll


Settle round dah maghrib hahaha... aku tanya pui ada tak masjid dekat-dekat, dia cakap kat luar ni ada....terus ktrang solat kat masjid je... tak ingat ,masjid apa tu tapi dekat je kat traffic lite Ikea tu. masjid baru. naik lif nak ke tempat solat. ambik wudhu kat level 1. parking kat basement.

bagus la masjid baru ni :D

Sebelum berpisah, ktrang lepak minum kat old town. Meeting sikit. Update la pasal apa pun. Ada projek baru dan juga business muahhahhhahaa


Esok dah keje..... daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

2 comments:

  1. tiba2 sya terfikir yg sya belum pernaah ke mana2 IKEA..setau sya di sabah ni belum ada ikea.

    ReplyDelete
  2. Dulu sis JM suka pegi Ikea Damansara tp sejak dah tahu pasal Ikea Cheras n dan lebih dekat ngan rumah mmg ke sini je lah nk mkn meatball 😬

    ReplyDelete